NAŠ CENTER

V našem centru se individualno posvečamo posamezniku, kjer med obveznim uvodnim posvetovanjem določimo vrsto ter število terapij glede na potrebe posameznika.

Solne terapije trajajo 40 minut za odrasle ter 20 minut za otroke, saj je to optimalni čas za učinek solne terapije. Za učinek solne terapije je ravno tako pomembna intenzivnost koncentracije solnega aerosola, ki je odvisna od posvetovanja s posameznikom in jo določimo na individualnih razgovorih. Statistični rezultati iz tujine, kjer se terapije izvajajo že vrsto let, tudi v sodelovanju z uradno medicino, kažejo na veliko uspešnost, zato vam svetujemo tretmaje med 15- 20 terapij dvakrat do trikrat letno oz. po potrebi.

V primeru preventive izvajamo terapije individualno, v paru ali v skupinah, ki jih formirate sami.

Sol, ki se uporablja za izvajanje solnih terapij se imenuje medicinska sol in ima tudi primeren certifikat.

Po vsaki terapiji se zrak v solnih sobah prečisti z 10 minutnim intenzivnim delovanjem ventilatorjev. Poleg tega razkužimo ter očistimo igrače v solni sobi za otroke. Torej je prostor v našem centru praktično sterilen.

S pravili našega centra boste seznanjeni na uvodnih razgovorih oz. posvetovanjih.

Solni sobi sta opremljeni z halogeneratorji  Prizsalt ,ki je suhi solni aerosolni generator namenjen za rabo v solnih sobah. Vsi deli, ki so v stiku s soljo so narejeni iz kvalitetnih materialov plastike oz. kovine, ki je odporna na soli kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Zelo pomebna je tudi ventilacija samega zraka v solni sobi, saj tako zagotoviš redno menjavanje zraka po opravljeni terapiji.

V naših solnih sobah se zrak iz solne sobe s pomočjo močnega ventilatorja v 10 min ciklusu izpiha v zrak iz okolja izven same stavbe in se nato ob pričeti novi terapiji ponovno napolni z novim solnim aerosolom iz naprave (halogeneratorja)in s tem dosežemo sveže pripravljen prostor.

lepo vabljeni,

Solna Palača

 

Certifikati ...